دانشجویان محترم؛
با سلام
لطفا برای دریافت فایل مربوط به لزوم سترون سازی و روشهای آن (جلسه ی دوم)، بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
در ضمن این فایل یکبار توسط من دانلود شده است، پس اگر شما نفر دومی هستید که فایل را دانلود می نمایید، لطفا نام خود را در بخش نظرات یادداشت نمایید تا 0.5 (نیم) نمره ی کلاسی به نمرات شما اضافه شود.
موفق باشید.
دانشجویان محترم؛
با سلام
لطفا برای دریافت فایل مربوط به میکروب شناسی شیر بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
درضمن این فایل یکبار توسط اینجانب دانلود شده است، پس اگر شما نفر دومی هستید که فایل را دانلود می نمایید، لطفا نام خود را در بخش نظرات بنویسید تا 0.5 (نیم) نمره ی کلاسی به نمرات شما اضافه گردد.
موفق باشید.
دانشجویان محترم؛
با سلام
لطفا برای دریافت فایل فصل پنجم (آنزیمها)، مربوط به واحد درسی بیوشیمی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
متشکرم
دانشجویان محترم؛
با سلام،
لطفا برای دریافت فایل مربوط به مرحله ی تکمیلی آزمون میکروب شناسی آب (بخش سوم) بر روی لینک زیر کلیک نمایید. در ضمن یادآوری می کنم که این هفته یک آزمون کوچک (کوئیز) در کلاس از بخش اول و دوم آزمون میکروب شناسی آب برگزار خواهد شد.
موفق باشید.
دانشجویان محترم ،
با سلام و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید؛
لطفا برای دریافت فایل پاورپوینت مربوط به فصلهای دوم، سوم و چهارم واحد درسی بیوشیمی (کربوهیدرات، لیپید و پروتئین) بر روی لینک های زیر کلیک نمایید.
امیدوارم که ترمی سرشار از نشاط و موفقیت پیش رو داشته باشید.